ad

Δευτέρα 5 Δεκεμβρίου 2011

Θανατοποινίτισσες λίγο πριν εκτελεστούν....

Θανατοποινίτισσες λίγο πριν εκτελεστούν....

Γροθιά στο στομάχι είναι οι φωτογραφίες, που τραβήχτηκαν σε φυλακές της Κίνας με «πρωταγωνίστριες» θανατοποινίτισσες λίγο πριν εκτελεστούν.

Οι γυναίκες που βλέπετε δεν ζουν πια, αφού οι φωτογραφίες τραβήχτηκαν πριν από περίπου μια δεκαετία, όμως αυτό κάνει το γεγονός ακόμα πιο συγκλονιστικό.

Λίγες ώρες πριν κάνουν την τελευταία βόλτα στις φυλακές, που θα τις οδηγήσει από το κελί στην αίθουσα που αφήσουν την τελευταία τους πνοή.

Παρόλο που ξέρουν τι τους περιμένει δεν σταματούν να γελούν, να παίζουν χαρτιά και να επιλέγουν με μεγάλη προσοχή τα ρούχα που θα φορέσουν, ώστε να δείχνουν όμορφες.

Όπως φαίνεται, η σχέση των κρατουμένων με τις γυναίκες των φυλακών είναι πολύ καλές, αφού τις περιποιούνται και τις ταΐζουν, μιας που δεν μπορούν να βγάλουν τις χειροπέδες ούτε λεπτό.

Οι φωτογραφίες, όπως σας είπαμε δεν είναι πρόσφατες, όμως το κράτος δεν επέτρεπε να βγουν στην δημοσιότητα, για να μην… τις συμπαθήσει ο κόσμος. Εξάλλου, πρόκειται για «βαποράκια» που πιάστηκαν για λαθρεμπόριο ναρκωτικών.

Πάντως, το όνομα του φωτογράφου που συγκλόνισε με το θέμα του δεν έγινε γνωστό, ούτε έγινε γνωστό το πώς κατάφερε να "τρυπώσει" στις φυλακές.

Star.gr