ad

Δευτέρα 5 Δεκεμβρίου 2011

Βρετανία: Το πιο τραγικό έγκλημα όλων των εποχών

Βρετανία: Το πιο τραγικό έγκλημα όλων των εποχών

Όσο διεστραμμένος και να είναι κάποιος δεν μπορεί να θέλει να προκαλέσει τόσο κακό σε ένα βρέφος, που βρίσκεται στην ζωή μόλις 30 μέρες;

Δάκρυσαν τα μάτια όλων των γονιών στην είδηση ότι ένα αγγελούδι, μόλις ενός μηνός, κακοποιήθηκε και βιάστηκε, σε σημείο που έπαθε καρδιακή προσβολή.

Το άθλιο περιστατικό συνέβη στην Βρετανία και έχει προκαλέσει φρίκη και αναγούλα στο παγκόσμιο σκηνικό.

Το μωρό δίνει μάχη για να κρατηθεί στη ζωή όπως αναφέρει η εφημερίδα Sun. Πρόκειται για ένα αθώο πλασματάκι, που γνώρισε με τον χειρότερο τρόπο τι σημαίνει «βιαιότητα» και «απανθρωπιά».

Το αγοράκι φέρει τραύματα σε όλο του το κορμί -σπασμένο χέρι, κόκαλα, διάτρηση πνευμόνων και δεκάδες μελανιές, σύμφωνα με τους γιατρούς. Όμως η φρίκη δεν σταματάει εκεί. Το αγοράκι βιάστηκε και κανείς δεν είναι σίγουρος για το ποιος είχε αυτή την ιδέα.

Τώρα νοσηλεύεται στην εντατική μονάδα νοσοκομείου, διασωληνωμένο και κανείς δεν ξέρει αν θα καταφέρει να κερδίσει την μάχη με τον θάνατο, ενώ στα χέρια των Αρχών βρίσκονται ένας 45χρονος άνδρας και μια γυναίκα, φερόμενοι ως ύποπτοι.

Η αστυνομία δεν έχει δώσει επιπλέον στοιχεία για τους συλληφθέντες, γιατί το κλίμα στην Βρετανία είναι πραγματικά πολεμικό.

Πολλοί είναι αυτοί που ήδη έχουν ξεκινήσει «πόλεμο» εναντίον του άγνωστου δράστη και η αστυνομία προσπαθεί να περιορίσει τα σχόλια στο facebook, για να αποφευχθούν τα χειρότερα…

Πάντως, σύμφωνα με τους πιο έμπειρους αστυνομικούς, είναι ίσως το πιο τραγικό έγκλημα όλων των εποχών στην χώρα.

Star.gr