ad

Κυριακή 23 Οκτωβρίου 2011

Απεργίες και πάλι από Δευτέρα 24 Οκτωβρίου

Απεργίες και πάλι από Δευτέρα 24 Οκτωβρίου

Με νέο απεργιακό μπαράζ θα ξεκινήσει η εβδομάδα, καθώς οι εργαζόμενοι συνεχίζουν τις κινητοποιήσεις τους παρά την ψήφιση του πολυνομοσχεδίου. Μάλιστα, δεν αποκλείεται να τραβήξουν ξανά χειρόφρενο όλα τα μέσα μαζικής μεταφοράς.

Η συντονιστική επιτροπή των εργαζομένων στα ΜΜΜ έχει εισηγηθεί 24ωρη απεργία την ερχόμενη Τρίτη, 25 Οκτωβρίου, ωστόσο, η απόφαση πρέπει πρώτα να εγκριθεί από τα διοικητικά συμβούλια.

Στο μεταξύ, δεμένα παραμένουν τα πλοία στα λιμάνια καθώς η ΠΝΟ κάνει νέα 48ωρη απεργία έως και το πρωί της Τρίτης, ενώ ακινητοποιημένα θα μείνουν την Πέμπτη, 27 Οκτωβρίου, τα ΚΤΕΛ.

Νέα αποχή από τα καθήκοντά τους αποφάσισαν οι δικηγόροι, που δεν θα ασκήσουν τα καθήκοντά τους στις 26 και 27 Οκτωβρίου και στις 3 και 4 Νοεμβρίου.

Η ΟΛΜΕ προσανατολίζεται σε τριήμερη απεργία για τις 24, 25 και 26 Οκτωβρίου, ενώ επί ποδός πολέμου βρίσκονται οι μεταφορείς, που «ψήνονται» για απεργία διαρκείας μόλις κατατεθεί στη Βουλή το νομοσχέδιο για την απελευθέρωση των ταξί, στο οποίο περιέχονται και διατάξεις για τον δικό τους κλάδο.

Star.gr