ad

Τετάρτη 6 Μαρτίου 2013

Το φύλο του μωρού αποκάλυψε η Kate!

Το φύλο του μωρού αποκάλυψε η Kate!
Χιλιάδες κόσμου είχαν παραταχθεί στις άκρες του δρόμου και επευφημούσαν την Kate Middleton που επισκέφθηκε την πόλη του Grimsby. Κι εκεί που όλοι προσπαθούσαν να κλέψουν δευτερόλεπτα της προσοχής της προσφέροντάς της δώρα και σφίγγοντάς της το χέρι έγινε η μεγάλη αποκάλυψη.

Μία γυναίκα προσέφερε στη μέλλουσα μητέρα ένα αρκουδάκι για το μωρό της κι εκείνη το δέχθηκε με μεγάλη ευγένεια: 'Ευχαριστώ πολύ, θα το πάρω για την κ..." εκεί κάπου δαγκώθηκε, άλλαξε 100 χρώματα και προσπάθησε να το παίξει ψύχραιμη. "Κόρη πήγες να πεις έτσι;" τη ρωτάει η κοινή θνητή και η Δούκισσα του Κέιμπριτζ προσπαθεί να καλύψει την άτυχη στιγμή της: "Δεν ξέρουμε ακόμη το φύλο" χαμογελάει ευγενικά. "Κι όμως ξέρετε" επιμένει η γυναίκα και η Kate μαλακώνει: "Δεν πρέπει να το λέμε!".

Κάπως έτσι είχε η στιχομυθία και τώρα όλο το έθνος περιμένει την κόρη του William και της Kate. Οπότε μέχρι τον Ιούλιο, λίγοι μήνες απομένουν για να επιβεβαιώσουν τη φήμη...

Από την άλλη πλευρά, η Kate κατά την περιοδεία της ήταν φιλική, ζεστή και ευδιάθετη. Σταμάτησε και στο νοσοκομείο σε μία εκτός ατζέντας επίσκεψη. Χαιρέτισε εγκάρδια τον κόσμο που φώναζε εν χορώ "θέλουμε την Kate, θέλουμε την Kate", έλαβε αρκετά δώρα και λουλούδια κι έδειχνε λαμπερή και ευτυχισμένη.


www.madata.gr