ad

Παρασκευή 28 Δεκεμβρίου 2012

Έρχεται το ηλεκτρονικό εισιτήριο στις συγκοινωνίες

Έρχεται το ηλεκτρονικό εισιτήριο στις συγκοινωνίες
Εκπτώσεις για τους κατόχους των μηνιαίων ετήσιων καρτών απεριόριστων διαδρομών για τις μέρες που τα μέσα μεταφοράς ακινητοποιούνται λόγω απεργίας και ηλεκτρονικό εισιτήριο που θα δίνει στον επιβάτη τη δυνατότητα να το «γεμίζει» μέσω Διαδικτύου με πιστωτική ή χρεωστική κάρτα φέρνει η νέα χρονιά.
Πιλοτικά και για χρονικό διάστημα δύο μηνών θα παρέχεται ένα εισιτήριο με τη μορφή έκπτωσης στην περίπτωση αγοράς δεσμίδας 10 τεμαχίων εισιτηρίων, ενώ μέσα στη νέα χρονιά θα ανακοινωθούν εκπτώσεις και για τους κατόχους των μηνιαίων ετήσιων καρτών απεριόριστων διαδρομών, για τις μέρες που τα μέσα μεταφοράς ακινητοποιούνται λόγω απεργίας.
Οι αλλαγές στα εισιτήρια αστικών συγκοινωνιών περιλαμβάνουν την επιστροφή του τουριστικού εισιτηρίου στην τιμή των 20 ευρώ, αλλά και το εβδομαδιαίο εισιτήριο απεριόριστων μετακινήσεων για το αεροδρόμιο με την ονομασία «7ήμερο εισιτήριο αεροδρομίου» με κόστος 50 ευρώ. Παράλληλα, θα συνεχίσει να ισχύει το σύστημα Money Back που δίνει στους επιβάτες τη δυνατότητα να εξαργυρώσουν την αξία των χρησιμοποιημένων εισιτηρίων μέσω εκπτώσεων σε συμβεβλημένες επιχειρήσεις.
Espressonews.gr