ad

Τετάρτη 26 Οκτωβρίου 2011

"Προσευχηθείτε για το παιδί μου" λέει η μητέρα της Ελληνίδας που έκαψαν οι σατανιστές

"Προσευχηθείτε για το παιδί μου" λέει η μητέρα της Ελληνίδας που έκαψαν οι σατανιστές

Συγκλονίζει το δράμα ενός κοριτσιού μόλις 18 χρόνων που είδε ξαφνικά να παίρνουν σάρκα και οστά οι χειρότεροι εφιάλτες της, στα χέρια των μέχρι πρότινος αγαπημένων της φίλων. Η ανεμελιά και η γοητεία της νιότης χάθηκαν για πάντα με το χειρότερο τρόπο για τη νεαρή -ελληνικής καταγωγής- Κίρστι Θεολόγου που είδε τα εφηβικά της όνειρα να παραδίδονται στις φλόγες που άναψε κυριολεκτικά με τα χέρια της, η παρέα των φίλων της.

Η οικογένεια της κοπέλας ξενιτεύτηκε πριν από πολλά χρόνια στο Γιοχάνεσμπουργκ της Νότιας Αφρικής για μια καλύτερη ζωή, που όμως τώρα έχει μετατραπεί σε ένα δράμα. Όλα άρχισαν, όπως αναφέρει η εφημερίδα Espresso, το απόγευμα της περασμένης Παρασκευής, όταν οι νεαροί γείτονες της 18χρονης πέρασαν από το σπίτι της και της πρότειναν να πάνε βόλτα στο λόφο, κοντά στο κολυμβητήριο.

Η κοπέλα, ίσως από κάποιο δυσάρεστο προαίσθημα, αρχικά αρνήθηκε. Τα αγόρια της παρέας επέμειναν και η 18χρονη δέχθηκε...

Μαζί με ένα άλλο κορίτσι ακολούθησαν την παρέα των φίλων. Οι ώρες πέρασαν, το σκοτάδι έπεσε, εκείνη όμως δεν είχε δώσει σημεία ζωής και τότε η οικογένεια άρχισε να ανησυχεί. Οι φόβοι τους επιβεβαιώθηκαν, όταν ανακάλυψαν με φρίκη, τι είχε συμβεί στο παιδί τους.

Σύμφωνα με τα στοιχεία της Αστυνομίας, η παρέα ανέβηκε στο λόφο και εκεί πιθανότατα τα αγόρια έδωσαν αλκοόλ ή κάποια άλλη ουσία στις κοπέλες για να καμφθούν οι αντιστάσεις τους. Το σατανικό σκηνικό στήθηκε μόλις έκοψαν με μαχαίρι το χέρι της μίας για να τρέξει αίμα. Στη συνέχεια την περιέλουσαν με βενζίνη και μετά την πυρπόλησαν!!!

Κανείς δεν γνωρίζει πώς έσβησε η φωτιά. Τώρα, όλοι περιμένουν τη νεαρή που δίνει τη μάχη για τη ζωή στο νοσοκομείο, να μπορέσει να μιλήσει.

«Προσευχηθείτε για το παιδί μου»

Εφιαλτικές στιγμές ζει η μητέρα του άτυχου κοριτσιού, Σίλβια Θεολόγου.

«Προσευχηθείτε για το παιδί μου», λέει και αποκαλύπτει ότι βασίζει τις ελπίδες της σε δύο δυνάμεις: Στον Θεό και στην δύναμη και το πείσμα της Κίρστι.«Είναι δυνατή. Ξέρει να δίνει μάχες. Ελπίζω να τα καταφέρει και σε αυτή», δηλώνει και δακρίζει.

Η κ. Θεολόγου δεν έχει φύγει λεπτό από το πλευρό της κόρης της. Δεν μπορεί να πιστέψει το κακό που τους συνέβη και εξοργίζεται όταν θυμάται πώς κατέληξαν τα πράγματα:

«Τα αγόρια μένουν λίγα τετράγωνα παρακάτω. Γνωρίστηκαν με την Κίρστι πριν μερικούς μήνες. Πήγαιναν παρέα στο κέντρο νεότητας της ενορίας… Φυσικά η Κίρστι δεν το ήξερε (ότι ήταν σατανιστές). Ούτε βέβαια φανταζόταν ότι θα γινόταν ανθρωποθυσία».


www.star.gr