ad

Πέμπτη 6 Οκτωβρίου 2011

Η συνέντευξη-μυστήριο του Πάγκαλου που θα ανάψει φωτιές

Η συνέντευξη-μυστήριο του Πάγκαλου που θα ανάψει φωτιές

Φωτιές ανάβει συνέντευξη που φέρεται να έδωσε ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης Θ. Πάγκαλος στο περιοδικό «Informer», που κυκλοφορεί την Πέμπτη.
Στο κείμενο που δημοσιεύει το περιοδικό υπάρχουν σε εισαγωγικά φράσεις που φέρεται να είπε ο κ. Πάγκαλος και οι οποίες από αύριο θα κάνουν πολλά κυβερνητικά στελέχη να τρέχουν και να μην φτάνουν.

«Τα έχει κάνει θάλασσα . Δεν δικαίωσε τις προσδοκίες που είχαν πολλοί. Κάνει συνέχεια λάθη», φέρεται να είπε για τον έτερο αντιπρόεδρο Ευάγγελο Βενιζέλο, ενώ για τον πρωθυπουργό ότι βρίσκεται στα όρια του.
«Αυτά μπορούσε να κάνει» είναι η φράση που αναφέρεται στον Γιώργο Παπανδρέου, ενώ δεν λείπουν και οι αναφορές στη διάδοχη κατάσταση στο ΠΑΣΟΚ.

Μάλιστα, σύμφωνα με το περιοδικό, ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης φέρεται να έχει πει ότι η Άννα Διαμαντοπούλου και ο Μ. Χρυσοχοϊδης είναι λίγοι, ότι ο Δ. Ρέππας κινείται στο περιβάλλον Παπανδρέου και ότι οι μόνοι που αξίζουν είναι ο Γ. Ραγκούσης και ο Α. Λοβέρδος.

Ο Θ. Πάγκαλος πάντως διαψεύδει ότι έχει κάνει αυτές τις δηλώσεις και μάλιστα, όπως μετέδωσε το Mega, τις δηλώσεις διαψεύδει και ο κυβερνητικός εκπρόσωπος που επικοινώνησε με τον αντιπρόεδρο. Ο κ. Μόσιαλος μάλιστα ανέφερε ότι ο κ. Πάγκαλος του είπε πως δεν γνωρίζει το περιοδικό και δεν έχει δώσει τέτοια συνέντευξη.

Star.gr