ad

Δευτέρα 31 Οκτωβρίου 2011

Θήβα: Έγκλημα πάθους με δράστη έναν 32χρονο αστυνομικό

Θήβα: Έγκλημα πάθους με δράστη  έναν 32χρονο αστυνομικό

Έγκλημα πάθους εξιχνιάστηκε από το τμήμα Ασφάλειας της Θήβας με θύμα μία 49χρονη γυναίκα, αλβανικής υπηκοότητας, και δράστη έναν 32χρονο αστυνομικό που υπηρετεί στην Ασφάλεια της Βουλής.

Όπως προέκυψε, ο 32χρονος ο οποίος συνελήφθη και ομολόγησε την πράξη του δολοφόνησε τη γυναίκα και εν συνεχεία άφησε τη σορό της σε αγροτικό δρόμο για να δημιουργήσει την εντύπωση τροχαίου δυστυχήματος.

Ειδικότερα, το πρωί της 28ης Οκτωβρίου, σε αγροτικό δρόμο στην περιοχή του Σχηματαρίου εντοπίστηκε από διερχόμενο οδηγό ένα πτώμα άγνωστης γυναίκας και ειδοποιήθηκε η αστυνομία. Στην αρχή θεωρήθηκε θύμα τροχαίου δυστυχήματος. Την Κυριακή, όμως, το σκηνικό άλλαξε καθώς τα στοιχεία που συγκέντρωσαν οι αστυνομικοί από την Ασφάλεια της Θήβας οδηγούσαν σε έγκλημα.

Όπως έγινε γνωστό από την αστυνομία, ο 32χρονος διατηρούσε ερωτικό δεσμό με την 49χρονη -μητέρα τεσσάρων παιδιών- εδώ και αρκετό καιρό, όταν υπηρετούσε στο αστυνομικό τμήμα Αυλώνα. Ωστόσο τον τελευταίο καιρό, υπήρχε πρόβλημα στη σχέση τους. Όπως ομολόγησε ο ίδιος, η γυναίκα του έκανε σκηνές ζηλοτυπίας και τον ενοχλούσε ακόμα και στην υπηρεσία του.

Σύμφωνα με τα όσα είπε στους αστυνομικούς, τις πρωινές ώρες τις 28ης Οκτωβρίου, είχε έντονη λογομαχία μαζί της μέσα στο αυτοκίνητό του στην περιοχή του Σχηματαρίου όπου είχαν συναντηθεί και όπως ισχυρίστηκε στην κατάθεσή του «κατά την διάρκεια της λογομαχίας, χρησιμοποιώντας το μπουφάν της, της απέφραξε τις αναπνευστικές οδούς με αποτέλεσμα να εκπνεύσει». Στη συνέχεια εγκατέλειψε το θύμα σε εκείνο το σημείο, όπου βρέθηκε από διερχόμενο οδηγό.

Σημειώνεται, ότι σύμφωνα με τους αστυνομικούς, το θύμα έφερε σημάδια που αρχικά αποδόθηκαν σε τροχαίο ατύχημα, αλλά στην πορεία δεν αποκλείστηκε η εγκληματική ενέργεια. Για τον λόγο αυτό κλήθηκε στο τμήμα Ασφάλειας της Θήβας ο 32χρονος αστυνομικός, επειδή διαπιστώθηκε ότι είχε δεσμό με το θύμα και εξετάστηκε, αλλά ισχυρίστηκε ότι δεν γνώριζε τίποτα. Όμως, λίγες ώρες αργότερα, το πρωί της Κυριακής, εμφανίστηκε και πάλι μόνος του στη Θήβα, όπου ομολόγησε την πράξη του και τη Δευτέρα οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Θηβών.

Με απόφαση του αρχηγείου της ΕΛΑΣ, ο 32χρονος αστυνομικός απομακρύνθηκε από την ενεργό υπηρεσία, τέθηκε σε διαθεσιμότητα και διατάχθηκε σε βάρος του Ένορκη Διοικητική Εξέταση.

tanea.gr