ad

Τετάρτη 12 Ιανουαρίου 2011

«Έδωσε» στην αστυνομία τον σύζυγό της για καλό του


Με ένα από τα πιο σπάνια και απίστευτα περιστατικά ήρθαν αντιμέτωποι οι αστυνομικοί του Πύργου, όταν είδαν μια γυναίκα στο τμήμα να τους λέει πως ήθελε να καταδώσει τον σύζυγό της για κατοχή ναρκωτικών.
Η γυναίκα αντιλήφθηκε ότι ο άντρας της δεν έχει σταματήσει να κάνει χρήση ναρκωτικών ουσιών, και επιχείρησε να κάνει μια ύστατη προσπάθεια για να τον σώσει. Αποφάσισε να τον «δώσει» μόνη της στις αστυνομικές αρχές για να τελειώσει το δράμα που ζούσε μέσα στο σπίτι της.

Η γυναίκα που πήγε χθες το πρωί στο Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών Πύργου, εξέπληξε τους αστυνομικούς όταν την είδαν να τους παραδίδει μια χάρτινη συσκευασία με 0,3 γραμμ. ηρωίνης, που όπως είπε τη βρήκε στο μπάνιο του σπιτιού της την προηγούμενη ημέρα.

Τους δήλωσε πως ανήκει στον άντρα της, 32 ετών, που είναι χρήστης ναρκωτικών. Η γυναίκα τους δήλωσε πως προμηθευτής ήταν ένας 35χρονος και το αλισβερίσι είχε γίνει μέσα στο σπίτι τους στον Πύργο. Οι αστυνομικοί δεν είχαν άλλο από το να διενεργήσουν έρευνα στο σπίτι του ζεύγους, όπου βρήκαν ακόμα μια συσκευασία με 0,4 γραμμ. περίπου και τρεις σφαίρες. Κατά την έρευνα ο 32χρονος ομολόγησε πως όντως η ποσότητα που είχε παραδώσει η γυναίκα του άνηκε σε εκείνον.

Οι αστυνομικοί προχώρησαν στη συνέχεια και στη σύλληψη του 35χρονου προμηθευτή, για τον οποίο υπήρχαν πληροφορίες για κατοχή και διακίνηση ναρκωτικών ουσιών σε χρήστες στην περιοχή του Πύργου. Στην έρευνα που έγινε στο σπίτι του, οι αστυνομικοί βρήκαν μια χάρτινη συσκευασία με 0,5 γραμμ. ηρωίνη, διάφορα χάπια, μια ηλεκτρονική ζυγαριά ακριβείας, τηλεκάρτες με ίχνη ηρωίνης, δύο κινητά τηλέφωνα κ.α. Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον Εισαγγελέα.