ad

Παρασκευή 31 Δεκεμβρίου 2010

Στάσεις εργασίας αντί απεργίας την Πρωτοχρονιά

Στάσεις εργασίας αντί απεργίας την Πρωτοχρονιά

Στην απόφαση να μετατρέψουν την 24ωρη απεργία που εξήγγειλαν σε στάσεις εργασίας κατά την έναρξη και τη λήξη της βάρδιας προχώρησαν οι ηλεκτροδηγοί του ΜΕΤΡΟ και των ΗΣΑΠ. Έτσι κανονικά θα κινηθούν οι συρμοί από τις 09:00 έως τις 22:00.

Στην ανακοίνωσή τους οι εργαζόμενοι τονίζουν ότι το μήνυμα έχει σταλεί ήδη σε αυτούς που έπρεπε να πάει και ότι δεν υπάρχει λόγος να γίνεται απεργία για την απεργία. Παραλλήλως εκφράζουν την ευχή «να παραμείνουμε όλοι όρθιοι το 2011 και πιστοί σε όποια ανιδιοτελή ιδέα».

Στάση εργασίας από τις 04:00 έως τις 08:00 το πρωί του Σαββάτου θα κάνουν και οι εργαζόμενοι στο Τραμ, ενώ κανονικά θα λειτουργήσουν την Πρωτοχρονιά τα λεωφορεία της ΕΘΕΛ, τα τρόλεϊ και ο Προαστιακός.

Πως θα κινηθούν τα ΜΜΜ τη Δευτέρα

Η ταλαιπωρία θα συνεχιστεί και τη Δευτέρα 3 Ιανουαρίου, λόγω των στάσεων εργασίας που έχουν εξαγγείλει οι εργαζόμενοι στα μέσα μεταφοράς.

Τη Δευτέρα κανονικά θα λειτουργήσουν από τις 9 το πρωί έως τις 21.00 το Μετρό, ο ηλεκτρικός, τα λεωφορεία της ΕΘΕΛ, τα τρόλεϊ και ο Προαστιακός, ενώ στάση εργασίας από την έναρξη της βάρδιας μέχρι τις 8 το πρωί και από τις 22.00 έως τη λήξη της βάρδιας θα κάνουν οι εργαζόμενοι στο τραμ.

star.gr