ad

Παρασκευή 15 Φεβρουαρίου 2013

Το χρονικό της απαγωγής του μικρού Σταύρου



Το χρονικό της απαγωγής του μικρού Σταύρου

Συγκλoνισμένη είναι η Κύπρος από την είδηση της απαγωγής του 18μήνου Σταύρου Στυλλή, ο οποίος το πρωί εξαφανίστηκε, από το σπίτι των παππούδων του, την ώρα που είχε βγει στην βεράντα.

Σύμφωνα με το newsit και σε επικοινωνία που είχε με τον εκπρόσωπο Τύπου της Hermes Airports ανέφερε ότι δόθηκαν οδηγίες όπως αναρτηθούν και στα δύο αεροδρόμια Λάρνακας και Πάφου φωτογραφίες του μικρού Σταύρου ως ελλείπων πρόσωπο.

Η μητέρα του μικρού Σταύρου, δασκάλα στο επάγγελμα, είχε αφήσει τον μικρό μαζί με την αδελφή του, όπως κάθε μέρα, στους παππούδες του, για να μπορέσει να πάει στη δουλειά της.

Λίγο πριν αναχωρήσει, άρχισε να αλλάζει την πάνα του παιδιού της, η ώρα όμως προχωρούσε γρήγορα και η ίδια έπρεπε να μεταβεί στην εργασία της, έτσι άφησε την γιαγιά του Σταύρου να τελειώσει το άλλαγμα του μικρού.

Τελειώνοντας η γιαγιά, πήγε να αλλάξει και την μικρή του αδελφή, ενώ ο Σταύρος, σηκώθηκε και βγήκε για λίγο έξω στη βεράντα.
Από εκείνη τη στιγμή το 18μήνο νήπιο, εξαφανίστηκε.

Τα κάγκελα στην βεράντα ήταν κλειστά και δεμένα με σπάγκο, ενώ υπήρχε και δεύτερη κλειδωμένη περίφραξη, έξω από το σπίτι.

Στις έρευνες συμμετέχουν 10 συνολικά ομάδες ασφαλείας, μαζί τους και άντρες των βρετανικών βάσεων, αλλά και ομάδες πολιτών.

Σε αρχικό στάδιο βρίσκονται οι έρευνες της Αστυνομίας για εντοπισμό του εξαφανισμένου 18μηνου αγοριού από την Λεμεσό, δήλωσε ο Υπουργός Δικαιοσύνης και Δημόσιας Τάξης Λουκάς Λουκά.

Όπως δήλωσε «έχω ήδη ενημερωθεί από τον Αρχηγό της Αστυνομίας, οι έρευνες βρίσκονται σε αρχικό στάδιο αλλά θα πρέπει να κάνουμε λίγη υπομονή. Έχει διαταχθεί σχέδιο δράσης πως να αντιμετωπιστεί το όλο περιστατικό και πως να διαλευκανθεί αυτή η υπόθεση αλλά πρωταρχικός μας στόχος είναι να βρεθεί το μωρό».

Σε ερώτηση εάν υπάρχει περίπτωση οι απαγωγείς του 18μηνου αγοριού πέρασαν στις κατεχόμενες περιοχές, ο υπουργός δήλωσε «δεν θα πρέπει να κάνουμε υποθέσεις και να απαντούμε σε τέτοιου είδους υποθετικές ερωτήσεις». Θα πρέπει κατέληξε να κάνουμε υπομονή μέχρι να δούμε που θα καταλήξουν οι έρευνες της αστυνομίας


www.madata.gr