ad

Παρασκευή 3 Φεβρουαρίου 2012

Πήγαν στην κηδεία του 9 μηνών παιδιού τους ντυμένοι καρτούν!

Πήγαν στην κηδεία του 9 μηνών παιδιού τους ντυμένοι καρτούν! : Συγκλονίζει η ιστορία του μικρού Bailey Massey που σε ηλικία 9 μηνών πέθανε από μια σπάνια ασθένεια στο συκώτι, μετά από τρεις αποτυχημένες μεταμοσχεύσεις.Κατά την

Συγκλονίζει η ιστορία του μικρού Bailey Massey που σε ηλικία 9 μηνών πέθανε από μια σπάνια ασθένεια στο συκώτι, μετά από τρεις αποτυχημένες μεταμοσχεύσεις.

Κατά την διάρκεια της μάχης που έδινε με τον θάνατο το μόνο πράγμα που τον έκανε να γελάει είναι οι αγαπημένοι του καρτούν ήρωες… Ο Mickey, η Minnie Mouse, ο Fireman Sam, ο Bob the Builder, ο Donald και η Daisy Duck.

Όταν άφησε την τελευταία του πνοή, η οικογένεια του, εις μνήμη του φόρεσε τις στολές των αγαπημένων του καρτούν και περπατώντας πίσω από την νεκροφόρα ξεκίνησαν από το σπίτι και κατέληξαν στην τοπική εκκλησία της επαρχίας Bolton-on-Dearne κοντά στο Rotherham.

Ο παππούς του Ian Taylor, κατά την νεκρώσιμη πομπή φορούσε την στολή του Μickey Mouse ενώ οι θείοι του Michael Duggan και Sean Duggan, ντύθηκαν Bob the Builder και Fireman Sam αντίστοιχα.

Οι οικογενειακοί φίλοι Jeanette Otterwell και Marie Chamberlain φόρεσαν τα κουστούμια του Donald Duck και της Daisy Duck.

Minnie Mouse ντύθηκε η 23χρονη Ross Taylor, 23.

Η ασθένεια του μικρού Bailey στο συκώτι διαγνώστηκε όταν ήταν επτά εβδομάδων και μετά από αρκετές εβδομάδες στα νοσοκομεία οι γιατροί είπαν στους γονείς του πως χρειάζεται μόσχευμα.

Τελικά ο μικρός έκανε τρεις μεταμοσχεύσεις που ήταν όλες αποτυχημένες.

Η οικογένεια μετά από όλο αυτόν τον εφιάλτη που έζησε βρίσκει το κουράγιο να δηλώσει πως μέσα από το δικό της δράμα πολλοί είναι οι άνθρωποι που ευαισθητοποιήθηκαν και έγιναν δωρητές οργάνων όπως άλλωστε έχουν κάνει και οι ίδιοι!

Star.gr