ad

Παρασκευή 27 Ιανουαρίου 2012

Δάσκαλος βίαζε μαθήτριες και βιντεοσκοπούσε τα "κατορθώματα" του

Δάσκαλος βίαζε μαθήτριες και βιντεοσκοπούσε τα "κατορθώματα" του

Για 15 χρόνια παρενοχλούσε σεξουαλικά τις μαθήτριες του και κανείς από τους ανωτέρους του δεν έκανε κάτι παρά τις προειδοποιήσεις των συναδέλφων του!

Δεν ξέρουμε αν θα έπρεπε να καταδικαστεί για αυτή την φρικτή υπόθεση που έχει προκαλέσει ανατριχίλα σε ολόκληρο τον κόσμο μόνο ο δάσκαλος ή και όσοι γνώριζαν, αλλά δεν μιλούσαν.

Ο 51χρονος δάσκαλος, παντρεμένος και πατέρας δύο παιδιών, κακοποιούσε σεξουαλικά ανήλικα κορίτσια μέσα στις σχολικές αίθουσες και βιντεοσκοπούσε τα «κατορθώματα» του. Μετά περνούσε τα βιντεάκια σε ένα στικάκι με τα ονόματα των θυμάτων του.

Είχε κακοποιήσει παιδιά μέσα στην αίθουσα με τους υπολογιστές, μέσα στην αίθουσα ερευνών, ακόμα και κατά την διάρκεια του μαθήματος, παρουσία άλλων παιδιών παρενοχλούσε τα θύματα του.

Συνήθως πλησίαζε κορίτσια, που δεν είχαν πολύ καλές επιδόσεις στα μαθήματα και είχαν ανάγκη να τονωθεί η αυτοπεποίθησή τους. Πολλές μαθήτριες έκαναν παράπονα για την συμπεριφορά του σε άλλες καθηγήτριες. «Μας χαϊδεύει στα χέρια και στα πόδια», είπαν.

Οι καθηγητές μετέφεραν επί 15 χρόνια στον διευθυντή την ανάρμοστη συμπεριφορά του, αλλά κανείς από τους υπεύθυνους δεν τον «άγγιζε».

Τελικά, όλα έγιναν γνωστά, όταν ένα κορίτσι, που δεν άντεχε άλλο, αποκάλυψε στην μητέρα του, ότι ο δάσκαλος της την κακοποιούσε καθημερινά τους τελευταίους δύο μήνες!

Όπως έγινε γνωστό στην συνέχεια θύματα του ήταν σίγουρα άλλα τέσσερα κορίτσια, το μικρότερο ηλικίας 6 ετών…

Ο Βρετανός δικαστής είπε μετά την εξέταση των στοιχείων ότι πρόκειται για την πιο «αποκρουστική περίπτωση» παιδοφιλίας.

Star.gr