ad

Δευτέρα 2 Ιανουαρίου 2012

Στον εισαγγελέα ο 62χρονος που ασέλγησε σε 11χρονο κορίτσι

Τον κάλεσαν στο ρεβεγιόν κι εκείνος ασέλγησε σε 11χρονο κορίτσι που κοιμόταν στο δωμάτιό του - ο 62χρονος συνελήφθη μέσα στο σπίτι - Σήμερα οδηγείται στον Εισαγγελέα

Στον εισαγγελέα ο 62χρονος που ασέλγησε σε 11χρονο κορίτσι

Σάλο έχει προκαλέσει το νέο περιστατικό ασέλγειας σε βάρος ανηλίκου, για το οποίο συνελήφθη τις πρώινες ώρες της Πρωτοχρονιάς στο Ηράκλειο ένας 62χρονος.

Σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά , ο άνδρας κατηγορείται ότι ασέλγησε σε ένα 11χρονο κοριτσάκι, στην διάρκεια του πρωτοχρονιάτικου ρεβεγιόν σε σπίτι στο Ηράκλειο. Ο κατηγορούμενος, που κατάγεται από την περιοχή της Μεσαράς, έχει εξ αγχιστείας συγγένεια με την οικογένεια που διοργάνωσε την γιορτή και για το λόγο αυτό βρέθηκε στο συγκεκριμένο σπίτι.

Περίπου στις 5.00 τα ξημερώματα, και όταν η παρέα είχε αρχίσει να "καταβάλλεται" από το φαγητό και το ποτό, ο 62χρονος συνταξιούχος των ΕΛΤΑ βρήκε ευκαιρία να μπεί στο δωμάτιο όπου κοιμόταν η μικρή και, σύμφωνα με τις πληροφορίες έφτασε μέχρι το σημείο να βγάλει το εσώρουχο της.

Έγινε όμως αντιληπτός από την οικογένεια και τους άλλους παρευρισκόμενους όταν το κοριτσάκι άρχισε να φωνάζει και να διαμαρτύρεται . Άμεσα κλήθηκαν αστυνομικοί που τον συνέλαβαν.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι ο συλληφθείς βρισκόταν στο σπίτι της οικογένειας και πριν από λίγες ημέρες, όμως τότε οι γονείς του κοριτσιού δεν είχαν αντιληφθεί κάτι περίεργο στη συμπεριφορά του.

Σήμερα αναμένεται να οδηγηθεί στον Εισαγγελέα, ενώ την προανάκριση της υπόθεσης έχει αναλάβει η Ασφάλεια Ηρακλείου.


www.cretalive.gr