ad

Δευτέρα 12 Δεκεμβρίου 2011

Ανατριχιαστικές οι καταθέσεις των ανήλικων για την δράση του παιδεραστή

Ανατριχιαστικές οι καταθέσεις των ανήλικων για την δράση του παιδεραστή

Οι καταθέσεις είναι τουλάχιστον ανατριχιαστικές. Τα παιδιά προσπαθούν να ξεπεράσουν τον εφιάλτη τους. Οι γονείς των παιδιών προσπαθούν να συνέλθουν από το κακό που τους βρήκε. Η πρώην γυναίκα του προσπαθεί να μαζέψει τα κομμάτια της, για να βοηθήσει τα παιδιά της να επανενταχθούν στην κοινωνία. Ο 47χρονος όμως αμετανόητος…

«Σας παρακαλώ αφήστε με, δεν μπορώ να σας πω άλλα…», είπε ένα από τα παιδιά - θύματα του Νίκου Σειραγάκη στον ανακριτή πριν ξεσπάσει σε λυγμούς.

Η διαδικασία των καταθέσεων είναι ψυχοφθόρα για τα ανήλικα παιδιά, που αναγκάζονται να ξαναζήσουν τον εφιάλτη τους.

«Με πήγε σε ένα ξωκλήσι σε ένα χωριό που δεν είχα πάει ποτέ. Ήταν μακριά από το σπίτι μου. Πριν μπούμε στο αυτοκίνητο, μου είπε ότι εκεί θα καθόμασταν στη φύση και θα μου έλεγε πώς να γίνω πιο καλός άνδρας. Δεν κατάλαβα ακριβώς τι εννοούσε αλλά αφού ήταν καθηγητής μου τον ακολούθησα. Μετά άρχισε να με ακουμπάει. Πρώτα στο χέρι. Ένιωσα αμήχανα. Περίεργα. Ντρέπομαι. Δεν μπορώ να σας πω άλλα. Αφήστε με...», είπε σύμφωνα με τον Ελεύθερο Τύπο της Κυριακής, ένα από τα δεκάδες παιδιά.

Ακόμα και οι αστυνομικοί συγκλονίστηκαν από τις λεπτομέρειες της πρωτοφανούς φρίκης, όταν τα παιδιά τους εξιστορούσαν πώς ο καθηγητής τα οδηγούσε σε κοιμητήρια, απόκρημνες πλαγιές, ακόμα και στο σπίτι του, για να τους… «κάνει καλύτερους άνδρες», όπως υποστήριζε.

Star.gr