ad

Πέμπτη 17 Νοεμβρίου 2011

Η Victoria Beckham ζήτησε εκπτωτική κάρτα από super market!

Η Victoria Beckham ζήτησε εκπτωτική κάρτα από super market!

Με το στόμα ανοιχτό έμειναν οι υπάλληλοι ενός super market όταν αντίκρισαν μπροστά τον… γορίλα της Victoria Beckham να τους ζητά να βγάλουν εκπτωτική κάρτα στην αφεντικίνα του!!!

Διότι η Victoria είναι πολύ μεγάλη ντίβα για να τη ζητήσει μόνη της, αλλά όχι και τόσο μεγάλη για να τη ζητήσει γενικώς.

Σύμφωνα με την εφημερίδα Daily Star λοιπόν, πήγε ο σωματοφύλακάς της στο super market Ralph και έδωσε τα στοιχεία της οικογένειας Beckham, ώστε να τους βγάλουν εκπτωτική κάρτα 25% για τις αγορές τους στο συγκεκριμένο κατάστημα.

Άτιμη κρίση μέχρι και κοτζάμ Victoria Beckham έχεις επηρεάσει που κάθεται η γυναίκα και μετρά τα σεντς για να κάνει τα ψώνια της. Εμ… τέσσερα παιδιά έχουν πολλές απαιτήσεις, και την ίδια δεν τη λες γυναίκα που κάνει κράτει στα προσωπικά της έξοδα. Πρέπει να προσέχει το κορίτσι για να έχει. Κόβει από το super market για να έχει να βάζει τα Louboutin της και να αγοράζει τις επώνυμες τσάντες της.

Οι υπάλληλοι πάλι έκαναν τρελές χαρές που η Victoria έγινε πελάτισσά τους, που αν ήταν στο χέρι τους θα της έκαναν και μεγαλύτερη έκπτωση!

Star.gr