ad

Τετάρτη 16 Νοεμβρίου 2011

Ο πρίγκιπας Harry χουφτώνει την Pippa Middleton!

Ο πρίγκιπας Harry χουφτώνει την Pippa Middleton!

Είδες που οργίαζαν οι φήμες για φλερτ του πρίγκιπα Harry με την Pippa Middleton από την μέρα του πριγκιπικού γάμου; Να που έρχονται τα φωτογραφικά ντοκουμέντα να τις επιβεβαιώσουν: ο «γαλαζοαίματος» έβαλε το χεράκι του στα οπίσθια της κουνιάδας του και, μάλιστα, στο πάρτι του γάμου!

Οι φωτογραφίες προκαλούν σοκ στην Βρετανία και... ζήλια στα απανταχού αρσενικά που θεωρούν τα οπίσθια της Pippa ως τα καλύτερα που είδαμε αυτή τη χρονιά.

Σε ένα ενσταντανέ ο Harry «απαθανατίσηκε» την ώρα που έβαζε το χεράκι του στην πίσω όψη της Pippa, η οποία μάλιστα δείχνει να το απολαμβάνει, ενώ σε άλλη φωτό η αδερφή της Kate - Catherine κυκλοφορεί φορώντας το... σακάκι της στολής του!

Λίγο η χαρά για τον γάμο των αδερφών τους, λίγο η σαμπάνια που έρεε άφθονη... ήθελαν πολύ τα παιδιά για να «ξεφύγουν»; Μάλιστα, σε άλλες φωτό τους βλέπουμε να δίνουν ρεσιτάλ χορού, αλλά και να ταΐζουν ο ένας τον άλλον στο στόμα!

Πριν αρχίσεις να μιλάς για σκάνδαλο στο Buckingham και ειδοποιήσεις την Ελισάβετ να πάρει τα υπογλώσσια, να σου πούμε ότι τα ενσταντανέ είναι «πειραγμένα» από την σατιρική φωτογράφο Alison Jackson, που επιστράτευσε τους κατάλληλους σωσίες!



Star.gr