ad

Πέμπτη 17 Νοεμβρίου 2011

Bradley Cooper: Ο πιο σέξι άνδρας του κόσμου για το 2011!

Bradley Cooper: Ο πιο σέξι άνδρας του κόσμου για το 2011!

Ο Bradley Cooper αναδείχθηκε ως ο «πιο σέξι άνδρας του κόσμου» για το 2011 από το αμερικανικό περιοδικό «People».

Ο 36χρονος ηθοποιός αναδείχθηκε «Sexiest Man Alive» αφήνοντας πίσω τους Chris Evans, Ryan Gosling, George Clooney και Liam Hemsworth.

«Κάποιες φορές είμαι εμφανίσιμος, αλλά κάποιες άλλες απαίσιος», δήλωσε ο πρωταγωνιστής της ταινίας «Hangover», χαρακτηρίζοντας τιμητικό το να παίρνει αυτό τον τίτλο ένας άνδρας που δεν είναι μοντέλο!

Για την ιστορία, το «Sexiest Man Alive» ξεκίνησε το 1985 με πρώτο νικητή τον Mel Gibson (25 ετών τότε παρακαλώ), ενώ Johnny Depp, George Clooney, Brad Pitt και Richard Gere τον έχουν κατακτήσει δύο φορές.

Φαίνεται ωστόσο πως μαζί με την τιμητική διάκριση, ο 36χρονος ηθοποιός «κληρονόμησε» και την κατάρα του εν λόγω τίτλου.

Γιατί μπορεί ο ηθοποιός του «Hangover» να θεωρείται ως ο «sexiest man alive», αλλά μένει να δούμε και πόσο τυχερός θα είναι τα επόμενα χρόνια!

Για ποιο λόγο; επειδή ο εν λόγω τίτλος θεωρείται πως είναι γρουσούζικος και έχει φέρει πολλά δεινά και συμφορές σε όσους άνδρες τον έχουν λάβει.

Πρώτος και «καλύτερος» ο Mel Gibson. Τον έλαβε (τον τίτλο) το 1985, αλλά τα επόμενα χρόνια αντιμετώπισε κατηγορίες για ρατσισμό, ομοφοβία και αντισημιτισμό.

Τα ίδια και ο Mark Harmon, που πήρε τον τίτλο το 1986 αλλά έκανε πόσα χρόνια μέχρι να σταυρώσει έναν καλό ρόλο!

Όσο για τον John Kennedy Junior; κληρονόμησε τον τίτλο το 1988, αλλά έντεκα χρόνια αργότερα, βρήκε τραγικό θάνατο σε αεροπορικό δυστύχημα.

Ακολούθησε το 1991 ο Patrick Swayze που πέθανε πριν δυο χρόνια και πολύ νέος από καρκίνο, αλλά και ο Nick Nolte, που μετά την διάκριση, δεν θα έλεγε κανείς πως η καριέρα του πήρε την… «ανιούσα»!

Ωστόσο, για να λέμε και του στραβού το δίκιο, υπήρξαν και κάποιοι ηθοποιοί που τη «γλύτωσαν» φτηνά. Πρόκειται για τον Ryan Gossling, τον Joηnny Depp, τον Brad Pitt, τον Hugh Jackman, και τον Matt Damon, που μέχρι στιγμής παραμένουν σώοι και αβλαβείς.



www.star.gr