ad

Τρίτη 6 Σεπτεμβρίου 2011

Tι συμβουλές έδωσε η Gwyneth Paltrow στην εγκυμονούσα Beyonce;

Beyonce και Gwyneth Paltrow εκτός από διάσημες είναι και κολλητές φίλες! Δεν είναι λίγες άλλωστε οι φορές που η μια έχει εκφράσει δημόσια τον θαυμασμό της προς την άλλη, με τελευταία εκδήλωση αγάπης αυτήν της Beyonce που είχε πει ότι θεωρεί «πρότυπο οικοδέσποινας και μητέρας την Gwyneth».

Και επειδή τα λόγια πρέπει να συνοδεύονται και από τις ανάλογες πράξεις, η Beyonce το΄πε και το΄κανε! Τώρα που περιμένει το πρώτο της παιδάκι, ζήτησε συμβουλές από την κολλητή της.
Οι δυο πολύ καλές φίλες βρέθηκαν στη Βενετία. Η Βeyonce είχε πάει ώστε να γιορτάσει τα τριακοστά της γενέθλια και η Paltrow βρισκόταν εκεί για το Φεστιβάλ Βενετίας.

Έτσι, άδραξαν την ευκαιρία και συναντήθηκαν. Η 38χρονη ηθοποιός επισκέφτηκε την 30χρονη τραγουδίστρια στο υπερπολυτελές γιοτ με το οποίο περιοδεύει με τον σύζυγο και πατέρα του παιδιού της, Jay Z.
Αφού λοιπόν άρχισαν τις αγκαλιές, τα φιλιά και άλλες τέτοιες εκδηλώσεις στοργής, η Gwyneth έδωσε και μια κάρτα γενεθλίων στην Beyonce. Τώρα το τι έλεγε και τι περιλάμβανε αυτή η κάρτα μόνο οι δυο τους το ξέρουν.

Το σίγουρο είναι ένα. Πως καθ΄όλη τη διάρκεια της εγκυμοσύνης της, η Gwyneth θα είναι στήριγμα και η καλύτερη συμβουλάτορας για την κολλητή της, μιας και η ίδια έχει ήδη δυο παιδάκια.




www.star.gr