ad

Τρίτη 6 Σεπτεμβρίου 2011

Η απόλυτη γκάφα της Madonna!

Ok! Είναι η βασίλισσα της ποπ, είναι η απόλυτη ντίβα, είναι ΤΟ fashion icon, όμως καλή μου γυναίκα δεν βλάπτει να είσαι και λίγο ευγενική, τουλάχιστον απέναντι στους fans σου.


Ο λόγος για τη Madonna που βρέθηκε στο Φεστιβάλ Βενετίας ως… σκηνοθέτης και στην καθιερωμένη συνέντευξη τύπου για την ταινία της «W.E.» έκανε μια γκάφα νααααααααα με το συμπάθιο.


Λίγο πριν τη συνέντευξη πήγε λοιπόν ένας χριστιανός και της χάρισε ένα μπουκέτο ορτανσίες. Τι το θελε κι αυτός;;;; Η Madonna του είπε ένα ξερό «ευχαριστώ» με ένα παγωμένο χαμόγελο και αμέσως πέταξε το μπουκέτο κάτω από το τραπέζι.


Σαν να μην έφτανε αυτό γυρίζει στον διπλανό της και τι νομίζετε ότι του λέει; «Τις σιχαίνομαι τις ορτανσίες! Αλλά προφανώς αυτός δεν το γνωρίζει αυτό»!!!!!


Και όλα αυτά με το μικρόφωνο ανοιχτό και την ώρα που κατέγραφε η κάμερα… Αλλά φαίνεται ότι ούτε κι αυτή το γνώριζε αυτό!!!!


Φαντάζεστε πώς ένιωσε ο κακόμοιρος ο θαυμαστής; Ούτε φίδι στον κόρφο του. Αλλά και η Madonna, να μην κρατηθεί βρε παιδί μου λίγο, τόσο πολύ τις σιχαίνεται τις ορτανσίες;


www.star.gr