ad

Τετάρτη 7 Σεπτεμβρίου 2011

Διαρρήκτης έφαγε τα μακαρόνια της Celine Dion!

Περιπέτεια για γέλια και για κλάματα στο σπίτι της Celine Dion: διαρρήκτης εισέβαλε άδειασε το ψυγείο της και ετοιμαζόταν να κάνει... μπάνιο όταν τον συνέλαβαν!

Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά, ο Daniel Bedard πήδηξε τον φράκτη και μπήκε στο σπίτι της 43χρονης τραγουδίστριας στο Λαβάλ του Καναδά, ενώ η Celine, ο σύζυγός της, Rene Angelil και τα τρία τους παιδιά απουσίαζαν.

Ο 36χρονος δράστης έγινε αντιληπτός λόγω του συναγερμού, που κινητοποίησε τις αρχές.

Το αστείο του πράγματος αρχίζει κάπου εδώ: ο εισβολέας άνοιξε το ψυγείο και έφαγε... τα μακαρόνια που βρήκε σε τάπερ, ενώ ετοιμαζόταν να κάνει ένα χαλαρωτικό αφρόλουτρο μέχρι που τον «έκοψαν» οι αστυνομικοί.

«Ο ύποπτος κατέβαινε τις κεντρικές σκάλες και μόλις είδες τους αστυνομικούς ξαφνιάστηκε. “Ει, παιδιά. Τι κάνετε εδώ;”, τους ρώτησε. “Eσύ τι κάνεις εδώ;”, του απάντησαν εκείνοι και τον συνέλαβαν αμέσως», δήλωσε ο εκπρόσωπος της τοπικής αστυνομίας, Franco Di Genova.

Όπως πρόσθεσε ο ίδιος, την στιγμή της σύλληψης ο Bedard -που καταδικάστηκε για διάρρηξη και φθορά ξένης περιουσίας- «είχε ανοίξει τις βρύσες της μπανιέρας και ετοιμαζόταν να κάνει μπάνιο».

Αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που η Celine Dion -η οποία τον περισσότερο καιρό ζει στην Φλόριντα των ΗΠΑ- πέφτει θύμα διάρρηξης. Πάντως, είναι η πρώτη φορά που ο διαρρήκτης προτιμά το... ψυγείο και την μπανιέρα της!


www.star.gr