ad

Τρίτη 6 Σεπτεμβρίου 2011

Της απαγόρευσαν να μιλά στη δουλειά για τη νεκρή κόρη της

Της απαγόρευσαν να μιλά στη δουλειά για τη νεκρή κόρη της

Μία ιστορία ενδεικτική της μικροψυχίας των σύγχρονων ανθρώπων που δεν ενδιαφέρονται καθόλου για τον διπλανό τους, παρά μόνο για τον εαυτός τους, είναι αυτή μια μητέρας από το Νew Jersey, που μήνυσε τον εργοδότη της επειδή της είπε να βγάλει από το γραφείο της τις φωτογραφίες της νεκρής κόρης της , την οποία και έχασε πρόσφατα.

Από πού όμως ξεκίνησαν όλα αυτά;;;

Μα από κάποιους καλοθελητές συναδέλφους, που πήγαν και είπαν στο αφεντικό ότι τους αποσυντονίζει από την δουλειά τους επειδή μιλά συνέχεια για την προσωπική της τραγωδία.

Η κα Ingraham εργαζόταν στην εταιρεία 12 ολόκληρα χρόνια και μέχρι το 2006, ήταν διοικητική βοηθός στο τμήμα μάρκετινγκ.

Η τραγωδία της ξεκίνησε το 2003, όταν η μοναχοκόρη της διαγνώστηκε με οξεία λεμφοκυτταρική λευχαιμία.

Αρχικά η μικρούλα πάλεψε την αρρώστια όμως το 2005 υποτροπίασε και τελικά πέθανε τον Μάιο του ίδιου έτους.

Η χαροκαμένη μάνα είχε καταρρεύσει ψυχολογικά και φύλαγε τις φωτογραφίες της κόρης της καθώς επίσης και τα παπουτσάκια του μπαλέτου της δίπλα στο γραφείο της.

Ενάμισι χρόνο αφότου πέθανε η κόρη της, ο διευθυντής του Ανθρώπινου Δυναμικού, της είπε ότι το αφεντικό είχε δεχθεί παράπονα των συναδέλφων της ότι τους αποσπά την προσοχή.

Τότε εκείνη αναρωτήθηκε αν αυτό που της ζητούν είναι να συμπεριφέρεται σαν να μην έχει πεθάνει η κόρη της. Τότε εκείνος της απάντησε ναι. Εκείνη ταράχτηκε απέκτησε πρόβλημα στην καρδιά και τελικά αναγκάστηκε να παραιτηθεί καθώς έπρεπε να υποβληθεί σε αγγειοπλαστική και γενικά ήταν σε άσχημη κατάσταση.

Τότε κατέθεσε μήνυση για πρόκληση συναισθηματικής δυσφορίας και διακρίσεις. Όμως το δικαστήριο δεν την δικαίωσε και εκείνη νιώθει δύο φορές πιο αδικημένη….

Star.gr