ad

Παρασκευή 12 Αυγούστου 2011

Χώρισε, ανανεώθηκε και ... πλούτισε!

Χώρισε, ανανεώθηκε και ... πλούτισε!

Χώρισε, ανανεώθηκε και... πλούτισε. Η Jennifer Lopez βλέπει τους πάντες να ασχολούνται μαζί το τελευταίο διάστημα. Μετά την ανακοίνωση του διαζυγίου, τις «καυτές» δημόσιες εμφανίσεις της και πολλά άλλα και ποικίλα σχόλια για το άτομό της, η Λατίνα σταρ πληροφορήθηκε ότι θα γίνει πλουσιότερη κατά 20 εκατομμύρια δολάρια.

Σύμφωνα με το αμερικανικό περιοδικό, People, λοιπόν, οι υπεύθυνοι του ριάλιτι τραγουδιού American Idol προσφέρουν στην τραγουδίστρια το αστρονομικό αυτό ποσόν για να την δουν να κάθεται για δεύτερη φορά στην καρέκλα του κριτή.

Πέρυσι, της είχαν δώσει 12 εκατομμύρια, αλλά η εντυπωσιακή της παρουσία, που «εκτόξευσε» την τηλεθέαση, είχε σαν αποτέλεσμα να πάρει αύξηση…

Τα γυρίσματα του σόου θα ξεκινήσουν σε δύο εβδομάδες και όπως έγινε γνωστό, φέτος δεν υπάρχει καμία πρόβλεψη για εμφάνιση-έκπληξη του Marc Antony, όπως είχε γίνει πέρυσι.

Τα ονόματα για το ποιος μπορεί να είναι ο τωρινός της σύντροφος, δίνουν και παίρνουν, μόλις έναν μήνα μετά το διαζύγιό της. Το τι συμβαίνει στην προσωπική της ζωή, μόνον η ίδια το ξέρει… Απλώς όλοι οι υπόλοιποι έμαθαν το νέο για τον τραπεζικό της λογαριασμό, που όχι μόνο «φουσκώνει», αλλά κοντεύει να… σκάσει… Ατιμη κρίση… άλλους τους ανεβάζεις και άλλους τους στέλνεις στα τάρταρα…

Star.gr