ad

Παρασκευή 26 Αυγούστου 2011

Σοκ! Πατέρας - τέρας βίαζε τις κόρες του για 40 χρόνια

Σοκ! Πατέρας - τέρας βίαζε τις κόρες του για 40 χρόνια

Σοκαρισμένη είναι η κοινή γνώμη στην Αυστρία από την είδηση ότι η αστυνομία της χώρας ερευνά μία υπόθεση με έναν 80χρονο σάτυρο που κατηγορείται ότι είχε κλειδωμένες στο σπίτι και βίαζε επί 41 συναπτά έτη τις κόρες του.

Σύμφωνα με την αστυνομία, ο 80χρονος βίαζε τις άτυχες γυναίκες από το 1970 μέχρι και τον Μάιο του 2011, με τα θύματα του να είναι πλέον 53 και 45 ετών.

Ο ηλικιωμένος Αυστριακός ζει κοντά στην πόλη Μπράουναου, στη βόρεια Αυστρία και, σύμφωνα με τις αρχές, κρατούσε τις άτυχες γυναίκες κλειδωμένες σε μια μικρή κουζίνα, στην οποία υπήρχε μόνον ένας ξύλινος πάγκος που χρησιμοποιούσαν για κρεβάτι και οι δύο.

Ο 80χρονος φέρεται να βίαζε και να ξυλοκοπούσε τις δύο κόρες του ενώ υπό την απειλή όπλου τις απαγόρευε οποιαδήποτε κοινωνική επαφή. Μάλιστα, ανάλογη συμπεριφορά φέρεται να επιδείκνυε και στη μητέρα τους, η οποία απεβίωσε το 2008.

Η υπόθεση έφθασε στις αρχές το Μάιο όταν η μία από τις άτυχες γυναίκες έσπρωξε τον πατέρα της λίγο πριν την βιάσει με αποτέλεσμα αυτός να πέσει στο έδαφος και να μη μπορεί να σηκωθεί. Οι δύο κόρες του, οι οποίες αρνήθηκαν να τον βοηθήσουν όσο βρισκόταν ανήμπορος στο έδαφος, βρήκαν την ευκαιρία να αποδράσουν, ενώ ο 80χρονος βρέθηκε δύο μέρες μετά από μία κοινωνική λειτουργό.

Οι αρχές συνεχίζουν τις έρευνες τους για να διαπιστώσουν εάν και σε τι βαθμό ισχύουν οι απίστευτες κατηγορίες για τον 80χρονο σάτυρο, ο οποίος αρνείται τις κατηγορίες και υποστηρίζει ότι οι δύο κόρες του έχουν νοητική υστέρηση.

Η υπόθεση αυτή ξυπνά μνήμες από την υπόθεση αιμομιξίας του Γιόζεφ Φριτσλ που συγκλόνισε την Αυστρία πριν από τρία χρόνια. Ο Φριτσλ, πατέρας επτά παιδιών, τα οποία έκανε με την κόρη του την οποία κρατούσε αιχμάλωτη, καταδικάστηκε σε ισόβια κάθειρξη το 2009.

Star.gr