ad

Τετάρτη 5 Ιανουαρίου 2011

Τζιοβάνι, η επιστροφή...


Ένα από τα πλέον αγαπημένα πρόσωπα στον Ολυμπιακό είναι ο Τζιοβάνι. Εδώ και καιρό υπήρχαν σενάρια επιστροφής του και στον Πειραιά σκέφτονται να γίνει το «μάτι» τους στη Λατινική Αμερική!

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης έχει πεισθεί ότι η ανεύρεση ποδοσφαιριστών τόσο από την Ελλάδα όσο και από το εξωτερικό είναι ιδιαίτερα λεπτή υπόθεση και γι’ αυτό έχει ενημερώσει τους συνεργάτες του ότι ένα από τα θέματα που πρέπει να φροντίσουν άμεσα είναι αυτό της στελέχωσης του τμήματος σκάουτινγκ.

Ο Ντάρκο Κοβάσεβιτς ο οποίος έχει αναλάβει τον ρόλο του τεχνικού διευθυντή και ο Ανδρέας Νινιάδης που έχει χρέη αρχισκάουτερ μαζί με τον σκάουτερ Δημήτρη Μπαρμπαλιά, δεν είναι αρκετοί.

Ειδικά η αγορά της Λατινικής Αμερικής η οποία είναι γεμάτη λαβράκια θέλει τον «ειδικό» της και γι’ αυτό ο Βαγγέλης Μαρινάκης ο οποίος προόριζε γι’ αυτό το πόστο τον Λουτσιάνο Γκαλέτι, κάνει ήδη σκέψεις για αξιοποίηση άλλων λάτιν ποδοσφαιριστών που φόρεσαν στο παρελθόν τη φανέλα του Ολυμπιακού.

Μεταξύ αυτών και ο Τζιοβάνι ο οποίος έχει ήδη δώσει τα διαπιστευτήριά του ως σκάουτερ ανακαλύπτοντας τον Λίμα Πάουλο Ενρίκε γνωστότερο με το παρατσούκλι Γκάνσο.

Τον 21 ετών άσο πήρε από το χέρι πριν από τέσσερα χρόνια ο Τζιοβάνι και τον πήγε στις ακαδημίες της Σάντος και τώρα κοστολογείται από την ομάδα του Σάο Πάολο στα 8 εκατομμύρια ευρώ...