ad

Δευτέρα 3 Ιανουαρίου 2011

Τα ισπανικά Μέσα ανακάλυψαν φλερτ Μουρίνιο-Γκέκα

Το πρόβλημα που αντιμετωπίζει ο Ιγκουαΐν στη μέση αναγκάζει τη Ρεάλ να ψάξει για τον αντικαταστάτη του. Ο Αργεντινός στράικερ θα υποβληθεί σε επέμβαση στη μέση και θα λείψει περίπου 3 μήνες όπερ σημαίνει πως ο Ζοζέ Μουρίνιο χρειάζεται έναν επιθετικό.
Ηδη τα ισπανικά Μέσα και δη η "elmundodeportivo" άρχισαν να γράφουν διάφορα ονόματα, με αυτό του Φάνη Γκέκα να ξεχωρίζει. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της συγκεκριμένης ιστοσελίδας, ο Μουρίνιο έχει ξεχωρίσει δύο ποδοσφαιριστές που αγωνίζονται στη Bundesliga. Ο ένας είναι ο Μίροσλαβ Κλόζε της Μπάγερν Μονάχου και ο άλλος ο "δικός" μας Φάνης Γκέκας της Αϊντραχτ Φρανκφούρτης. "Αν αποτύχουμε φέτος θα είναι δικό σου φταίξιμο", φέρεται να είπε ο Πορτογάλος προπονητής στον Φλορεντίνο Πέρεθ -στο περιθώριο του αγώνα μπάσκετ Μπαρτσελόνα-Ρεάλ Μαδρίτης- θέλοντας να πιέσει την κατάσταση και να αποκτηθεί ένας στράικερ. Ο ισχυρός άνδρας των Μαδριλένων φαίνεται πως θορυβήθηκε από τα λόγια του Μουρίνιο και άρχισε τις επαφές για τον παίκτη που θα ικανοποιήσει τις απαιτήσεις του 47χρονου κόουτς.
Σύμφωνα, μάλιστα, με την ίδια ιστοσελίδα έχουν ήδη γίνει οι πρώτες διερευνητικές επαφές με τη Μπάγερν και την Αϊντραχτ για τους δύο παίκτες των οποίων τα συμβόλαια λήγουν τον Ιούνιο του 2011 (Κλόζε) και τον Ιούνιο του 2012 (Γκέκας). Πιο εφικτή φαίνεται η περίπτωση του 32χρονου παίκτης των Βαυαρών, αφού μπορεί να αποκτηθεί ως ελεύθερος σε αντίθεση με τον Φάνη Γκέκα για τον οποίο πρέπει να καταβληθεί ένα σημαντικό ποσό στην ομάδα της Φρανκφούρτης.

contra.gr