ad

Πέμπτη 13 Ιανουαρίου 2011

Άγριο θρίλερ με την Αννίτα!


Ενώ κυκλοφορούν έντονες φήμες που θέλουν το ALTER να είναι δυσαρεστημένο με τις επιδόσεις της εκπομπής "Είσοδος Ελεύθερη", το κανάλι του Μπουρναζίου εξέδωσε ανακοίνωση στήριξης στην παρουσιάστρια.
Την ίδια ώρα όμως φουντώνει ακόμα περισσότερο το παρασκήνιο που λέει ότι η Αννίτα δέχεται πίεση από την κουμπάρα της Ρούλα Κορομηλά για να μετακομίσει στον ALPHA.
Σύμφωνα με πληροφορίες της Espresso, στο πλαίσιο του επανελέγχου του προγράμματος στο κανάλι του Μπουρναζίου, αναμένεται να κλειστούν κάποια ραντεβού με τους παρουσιαστές των εκπομπών του σταθμού προκειμένου να εξεταστεί τι θα γίνει μέσα στους επόμενους μήνες. Σημαντικό ρόλο σε αυτές τις συναντήσεις θα παίξουν τα νούμερα τηλεθέασης αλλά και το κόστος παραγωγής των εκπομπών. Τις επόμενες μάλιστα μέρες πρόκειται να υπάρξει ραντεβού των ιθυνλοντων με Αννίτα Πάνια.
Σύμφωνα με πληροφορίες της εφημερίδας η παρουσιάστρια θα δεχτεί πρόταση παραμονής στο κανάλι αλλά με άλλα δεδομένα. Παράλληλα, θέλοντας α κατευνάσει τις φήμες, το Alter στήριξε την παρουσιάστριά του, αφού αργά χθες το βράδυ εξέδωσε ανακοίνωση στην οποία, μεταξύ άλλων, αναφέρει: «Η κυρία Αννίτα Πάνια είναι βασικό στέλεχος του ψυχαγωγικού προγράμματος του σταθμού, οι εκπομπές της είναι απολύτως επιτυχημένες και ως εκ τούτου τα περί αντιθέτου δημοσιεύματα είναι παντελώς ανυπόστατα».