ad

Δευτέρα 17 Ιανουαρίου 2011

Δίκιο έχει η γιαγιά!


Εκνευρισμένος με την ήττα από τον Πανιώνιο ο τεχνικός του Άρη, ο οποίος χρησιμοποίησε μία φράση της γιαγιάς του.
Ο Αργεντινός τεχνικός εξέφρασε τον εκνευρισμό του και τόνισε ότι δεν είναι καλό να γίνονται κρίσεις όταν η ομάδα βρίσκεται κατά τη διάρκεια μιας «μεγάλης καταιγίδας». Επίσης δεν παρέλειψε να αναλάβει, όπως πάντα, την ευθύνη για τους τρεις χαμένους βαθμούς.

«Θα μπορούσα να πω δεν πως δεν υπάρχουν απλά σχόλια , υπάρχουν πάρα πολλά. Η γιαγιά μου συνήθιζε να μου λέει ότι όταν βρίσκεσαι σε μια μεγάλη "καταιγίδα" δεν είναι ορθό να αξιολογήσεις τις ζημιές που έχουν προκληθεί. Άρα αυτό πρέπει να το κάνεις όταν είσαι πιο ήρεμος. Έτσι όπως παν τα πράγματα, η κατάσταση δεν λειτουργεί. Εκνευρίζομαι γιατί βλέπω την ομάδα μου να πραγματοποιεί ένα καλό ξεκίνημα και θα έλεγα ότι σήμερα στο πρώτο ημίχρονο από την αρχή μέχρι και 10 λεπτά μετά το τέρμα που πέτυχε ο Πανιώνιος, ήμασταν καλύτεροι εμείς. Το γκολ σε αποσυντονίζει και χαλάει το ηθικό σου. Όσον αφορά στο δεύτερο ημίχρονο, πραγματικά καλύτερα να το ξεχάσουμε.

Βρισκόμαστε στη μέση μιας "καταιγίδας". Τα πράγματα είναι δύσκολα για εμάς, κυρίως γιατί βλέπουμε αυτούς που προπορεύονται να απομακρύνονται και αυτό προκαλεί εκνευρισμό και ανησυχία. Δεν θα πω κάτι άλλο. Χρειάζεται να ηρεμίσουμε και να βρούμε τρόπο να αντιδράσουμε», ήταν τα λόγια του Κούπερ.