ad

Τετάρτη 12 Ιανουαρίου 2011

Παρωδία με Κεντέρη-Θάνου


Νέα αναβολή για τις 21 Ιανουαρίου πήρε η δίκη του Κώστα Κεντέρη και της Κατερίνας Θάνου, οι οποίοι κατηγορούνται για το τροχαίο που είχε συμβεί λίγο πριν την έναρξη των Ολυμπιακών Αγώνων του 2004.

Εκτός από τους δύο αθλητές κατηγορούμενοι είναι ο προπονητής Χρήστος Τζέκος για την προμήθεια και την παρασκευή ουσιών, οχτώ γιατροί του ΚΑΤ για παράβαση καθήκοντος και ο αυτόπτης μάρτυρας του τροχαίου για ψευδή κατάθεση.

Η δίκη πάντως, διακόπηκε έπειτα από αίτημα των δικηγόρων των δύο αθλητών και του προπονητή τους, Χρήστου Τζέκου διότι δεν είχαν προσέλθει στην αίθουσα οι βασικοί μάρτυρες και δύο αυτόπτες μάρτυρες της υπόθεσης. Εκτός αυτού και ο δικαστής δήλωσε κώλυμα.

«Όπως βλέπετε είμαι εδώ όπως πάντα. Ελπίζω ότι στις 21 θα γίνει η δίκη για να λάμψει η αλήθεια. Ξέρουμε οτι είμαστε αθώοι, δεν έχουμε κάνει τίποτα πέρα απο το να δημιούργησουμε μεγάλους αθλητές», δήλωσε ο Χρήστος Τζέκος.

«Ο Κεντέρης είναι παρών για να δώσει έναν από τους πιο σημαντικούς αγώνες της Ζώης του, για να αποδείξει οτι είναι αθώος. Κάποιοι που έκαναν καριέρα εις βάρος του θα έπρεπε να είναι τώρα στο εδώλιο», δήλωσε ο δικηγόρος του Ολυμπιονίκη, Μιχάλης Δημητρακόπουλος.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η συγκεκριμένη δίκη έχει αναβληθεί άλλες έξι φορές στο παρελθόν, ενώπιων του Τριμελούς Πλημμελειοδικείου.