ad

Πέμπτη 30 Δεκεμβρίου 2010

Μέτα τον πρώτο Έλληνα Master Chef τι;


Μέτα τον πρώτο Έλληνα Master Chef τι;

Mega συσκέψεις για τη μετά «Master chef» εποχή.

«Όλοι μας περιμέναμε από την πρώτη στιγμή, αυτήν εδώ τη μέρα. Και τώρα που έφτασε, δεν θέλουμε να τελειώσει» είπε η Ευγενία Μανωλίδου στα backstage, χαρακτηρίζοντας το παιχνίδι ως μια «μοναδική εμπειρία». Παράλληλα, δεν έκρυψε και την έκπληξη της για την μεγάλη επιτυχία του παιχνιδιού: «Στις αρχές μου ήταν αδιανόητο το πώς θα καθίσει ένας άνθρωπος από το σπίτι σε καθημερινή βάση, να βλέπει έναν διαγωνισμό μαγειρικής. Και όμως, με τον τρόπο που εξελίχθηκε το πρόγραμμα κατάφερε να κρατήσει τους τηλεθεατές».

Την στεναχώρια τους που τελειώνει το παιχνίδι δεν έκρυψαν και οι τρεις κριτές: Ο Δημήτρης Σκαρμούτσος, εξέφρασε τη χαρμολύπη του καθώς όπως είπε: «Στεναχωριέμαι και χαίρομαι που τελείωσε το Master Chef. Χαίρομαι γιατί φεύγει ένα βάρος από πάνω μου και στεναχωριέμαι γιατί δε θα δω ξανά τα παιδιά. Είναι λίγο συγκινητικό γιατί όλοι μας έχουμε περάσει πολύ καιρό μαζί τους».

«Όλα τα ωραία πρέπει να τελειώνουν για να παραμένουν ωραία»είπε ο Λευτέρης Λαζάρου, που χαρακτήρισε «ντέρμπι» τον χθεσινό τελικό. Ωστόσο, δεν έκρυψε και τη χαρά του για τη συμμετοχή του στο ριάλιτι μαγειρικής:«Χαίρομαι που συμμετείχα σε αυτό το παιχνίδι και χαίρομαι που κάτι έδωσα. Και φυσικά πήρα πάρα πολλά. »

Την χαρά του εξέφρασε και ο τρίτος κριτής Γιάννης Λουκάκος που όπως είπε: «Νιώθω πολύ ευχάριστα για όλο αυτό το ταξίδι και υπάρχει ενθουσιασμός και αγωνία».

Μετά το τέλος του παιχνιδιού και την ανάδειξη του νικητή, με ένα βαθμό διαφορά, ο Άκης Πετρετζίκης, ο πρώτος Έλληνας «Master Chef», πανηγύρισε με τους φίλους του που είχαν πάει να του συμπαρασταθούν ενώ όπως δήλωσε δεν περίμενε να είναι ο νικητής: «Ένας βαθμός διαφορά δεν είναι τίποτα. Η νίκη μου είναι μετριασμένη γιατί και ο Μιχάλης αξίζει πάρα πολλά».Είναι αλήθεια πως με το τέλος του ριάλιτι μαγειρικής έχουν ξεκινήσει και οι Megaλες φουρτούνες στο κανάλι της Μεσογείων, αφού οι υπεύθυνοι κάνουν πολύωρες συσκέψεις προκειμένου να βρουν τι θα βάλουν στη θέση του. Οι περικοπές που αναγκάστηκαν να κάνουν σε προγράμματα που ήδη είχαν ανακοινώσει, όπως το «U Man» με τον Δημήτρη Ουγγαρέζο, φέρνουν ακόμα μεγαλύτερο πονοκέφαλο στα στελέχη του καναλιού για την prime time ζώνη τους.

Το κύριο θέμα των συσκέψεων ήταν τι θα κάνουν στη ζώνη 11.00 με 12.00, που γέμιζε καθημερινά το ριάλιτι μαγειρικής, κερδίζοντας μάλιστα τη μερίδα του λέοντος στις τηλεθεάσεις. Υστερα από δεκάδες πολύωρες συσκέψεις αποφασίστηκε προς το παρόν η ζώνη να καλυφθεί… από τα ράφια, με επαναλήψεις δηλαδή σειρών που έχουν δοκιμαστεί στην τηλεοπτική αρένα, όπως οι «Παιδική χαρά» και «Κόκκινο δωμάτιο».

Σύμφωνα πάντως με πληροφορίες, ακόμα αναζητείται στις... διεθνείς αγορές κάποια σειρά που θα καταφέρει να κρατήσει τις τηλεθεάσεις του Mega σε ανταγωνιστικά επίπεδα. Στο πλαίσιο μάλιστα της αναζήτησης αυτής, έχει βρεθεί και κρατείται ως «άσος» μια πολύ πετυχημένη ξένη σειρά με διάσημους ηθοποιούς.

Αν λοιπόν οι επαναλήψεις των σειρών δεν φέρουν τα αναμενόμενα νούμερα τηλεθέασης, τότε πολύ σύντομα το κανάλι της Μεσογείων θα αλλάξει το πρόγραμμά του.


Espressonews.gr