ad

Παρασκευή 31 Δεκεμβρίου 2010

Έκρηξη στο νυχτερινό κέντρο Fever στην Συγγρού


Έκρηξη στο νυχτερινό κέντρο Fever στην Συγγρού

Ισχυρή έκρηξη σημειώθηκε γύρω στις 4 το πρωί έξω από γνωστό νυχτερινό κέντρο (Fever), στην συμβολή των οδών Συγγρού και Λαγουμιτζή, στον Νέο Κόσμο.

Η έκρηξη έγινε αισθητή μέχρι το Σύνταγμα, ενώ τεράστιες ζημιές προκλήθηκαν στον αποθηκευτικό χώρο του κτίριο.

Τα αίτια της έκρηξης δεν έχουν γίνει ακόμα γνωστά, όμως κάμερες της περιοχής εντόπισαν μηχανάκι με δύο άτομα, τα οποία πέταξαν εύφλεκτο υλικό στο μαγαζί.

Το μαγαζί θα λειτουργήσει κανονικά σήμερα.

Κάτοικοι της περιοχής και όχι μόνο πετάχτηκαν αναστατωμένοι απ' τα κρεβάτια τους, καθώς η έκρηξη ήταν αρκετά ισχυρή. Μάλιστα, ένοικος πολυκατοικίας που βρίσκεται πλησίον του μαγαζιού δήλωσε ότι άκουσε έντονο βουητό και σε κλάσματα δευτερολέπτου έσπασαν τα τζάμια από τα παράθυρα και τις μπαλκονόπορτες του διαμερίσματος.

Η περιοχή αποκλείστηκε από την πρώτη στιγμή, ενώ άνδρες των ΤΕΕΜ (Τμήματος Εξουδετέρωσης Εκρηκτικών Μηχανισμών) βρίσκονται έξω από το κέντρο, όπου εμφανίζονται οι Πάριος-Γονίδης, και περισυλλέγουν τα υπολλείματα του εκρηκτικού μηχανισμού. Να σημειωθεί ότι χθες το πρωί έγινε ισχυρή έκρηξη στο Διοικητικό Πρωτοδικείο επί της οδού Λουίζης Ριανκούρ 85.

Σύμφωνα με πληροφορίες, σοβαρές υλικές ζημιές υπέστη η πρόσοψη του κτιρίου, ενώ αρκετές ζημιές σημειώθηκαν σε δύο σταθμευμένα αυτοκίνητα. Από το ωστικό κύμα έσπασαν τα τζάμια του νέου κτιρίου της Παντείου καθώς και παρακείμενων καταστημάτων.

Μέχρι στιγμής, η αστυνομία εξετάζει δύο ενδεχόμενα, αυτό της επίθεσης από ομάδα ένοπλης βίας ή του ξεκαθαρίσματος λογαριασμών κυκλωμάτων της νύχτας, με το δεύτερο -σύμφωνα με εκτιμήσεις- να θεωρείται το πιθανότερο.


madata.gr