ad

Παρασκευή 31 Δεκεμβρίου 2010

Διάσημη τραγουδίστρια χρωστά εκατομμύρια στην εφορία

Διάσημη τραγουδίστρια χρωστά εκατομμύρια στην εφορία

Φοροφυγάς από τους μεγαλύτερους αποδεικνύεται πασίγνωστη τραγουδίστρια, που αναστατώνει το κοινό τόσο με τα τραγούδια της όσο και με την σέξι εμφάνισή της! Ο λόγος για την Jennifer Lopez, που χρωστά 3,4 εκατομμύρια δολάρια!

Σύμφωνα με δημοσιεύματα του ξένου Τύπου, η «εκρηκτική» JLo και ο σύζυγός της, Marc Anthony, είναι μεταξύ των επωνύμων που δεν έχουν πληρώσει δεκάρα τσακιστή στην εφορία της Νέας Υόρκης, η οποία -φυσικά- έχει κάνει τον λογαριασμό και περιμένει την εξόφλησή του.

Όπως γράφεται, το ζευγάρι χρωστά 1,8 και 1,6 εκατομμύρια δολάρια επειδή δεν έχει πληρώσει τους φόρους που αναλογούν!

Εκπρόσωπος του ζεύγους δεν θέλησε να κάνει το παραμικρό σχόλιο, ενώ η είδηση προκαλεί σάλο καθώς Jennifer και Marc δεν συγκαταλέγονται στα... φτωχαδάκια.

Κι αν η 41χρονη τραγουδίστρια δεν κάνει τον ντόρο που έκανε παλιότερα, να ‘ναι καλά το «American Idol» στην κριτική επιτροπή του οποίου συμμετέχει έναντι αδράς αμοιβής! Όχι πως από τις πωλήσεις των δίσκων, των ταινιών και των δίσκων της παίρνει λίγα, αλλά λέμε τώρα... Άσε που ο Marc θεωρείται ο πιο ακριβοπληρωμένος καλλιτέχνης της salsa παγκοσμίως..

Πάντως, εμάς μας φαίνεται πως ο Marc έχει λερωμένη την φωλιά του και παρέσυρε την καημενούλα την Jennifer: βλέπετε, το 2007 ο τραγουδιστής πλήρωσε πρόστιμο 2,5 εκατομμύρια επειδή... «ξέχασε» να πληρώσει φόρους 4 ετών!

Star.gr